Хаваянас

Когато хубавото време се завърне, децата у дома нямат търпение да излязат и да играят в парковете, на плажа или на басейна с приятелите си. Уверете се, че крачетата им са удобни и прохладни с добър чифт гумени джапанки Havaianas за момичета и момчета. Детските джапанки Havaianas са обувки с най-високо качество, направени да предпазват крачетата им и със забавни дизайни, които ще им харесат. Има детски модели, които изглеждат като плажните джапанки за възрастни, с много цветове, като бяло, черно, синьо или розово, и с шарки и щампи на любимите им анимационни герои на Disney.

В допълнение към детските джапанки за момичета и момчета, в Havaianas направихме още една стъпка напред и създадохме сандали за деца, които включват задна каишка около петата, за да закрепят допълнително крака, така че детето ви да ходи с по-голяма увереност и стабилност. Не сме забравили и за най-малките, затова създадохме гама джапанки Havaianas за бебета, които са удобни и очарователни.

Новите предложения за мъже 2021 ще ви изненадат, винаги ще се чувствате удобно и модерно. Всеки мъж е уникален и има различни вкусове, така че сред многото дизайни и цветове на новите модели Havaianas винаги можете да намерите нещо за вас.
Обуйте чифт от най-новите мъжки джапанки Havaianas, за да отидете на плажа, на басейна или просто на по питие с приятелите си.

За да се адаптираме към променящите се нужди и тенденции на улицата, както и към новата мода, всеки сезон предлагаме нови Havaianas за жени, но, разбира се, без да губим основните принципи на комфорт и свежест, с които е известна нашата бразилска марка.
Сред новите дизайни на Havaianas за 2022 г. ще откриете от традиционните дамски джапанки, но с нови цветове и стилен дизайн, идеални за вас, за да бъдете в крак с тенденциите, до други нови модели със специални детайли, като металното лого или кристалните апликации върху каишката, които ви придават по-изтънчен вид, новите дизайни на Havaianas през 2022 г. за жени ще ви изненадат!