ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Начини на плащане:

Поръчките, направени през онлайн магазин Brandclub.bg могат да бъдат заплатени по един от следните начини:

Наложен платеж

При доставка на пратката, заплащате стойността на Вашата поръчка на куриера. Имате право да прегледате пратката, ако предварително сте заявили това.

Плащане по банков път

За целта е необходимо да извършите банков превод по сметката на Brand club.bg  . Сумата, която би следвало да наредите ще видите при финализирането на поръчката Ви.
Титуляр: Ултрапак ЕООД
Банка:
IBAN:
BIC:
Основание: Номера на Вашата поръчка

Поръчката ще бъде изпълнена веднага след получаване на банковия превод.
При банкови транзакции от чужбина, таксите по банковия превод са за сметка на клиента.
ВАЖНО: Aко плащате по банков път, не забравяйте да посочите номера на поръчката като основание за плащането. Банкови преводи, на които не е отразен номер на поръчка няма да бъдат отразявани като получени, докато не ни бъде изпратена сканирана разписка от платежното нареждане на e-mail:  brandclub.bg@gmail.com с пояснение за плащането.

Онлайн плащане чрез системата на ePay.bg

За да платите своята поръчка чрез системата на ePay.bg, е необходимо да изберете начин на плащане чрез ePay.bg при подаване на поръчката си. След като кликнете върху бутона „Потвърди поръчка“ на финалната стъпка при подаването на поръчката Ви, ще бъдете автоматично пренасочени към системата на ePay.bg, където трябва да влезете в профила си в ePay.bg и заплатите сумата на поръчката. След получаване на потвърждение за направено плащане, поръчаните стоки ще бъдат изпратени към Вас.

Доставка на стоки, закупени през магазин Brandclub.bg

Поръчките, направени през онлайн магазин Brandclub.bg могат да бъдат заплатени по един от следните начини:
на стойност над 90лв.

Безплатна доставка

Безплатна е доставката на всяка поръчка, включваща продукти от orders@brandclub.bg
*Трябва да сте влезли в профила си в сайта.Покупки с кредитна или дебитна карта:Доставката е безплатна за всяка поръчка, платена с дебитна, кредитна карта или наложен платеж.

Условия за доставка

Всички поръчки, направени до 16:00 ч. в работен ден, се обработват и изпращат на същия ден.
Поръчки направени след 16:00 ч., и в празнични или почивни дни, се обработват в първия работен ден.
Всички поръчки направени в събота (или непълни работни дни) до 12:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.
Всички поръчки се изпращат като експресни. Срокът за доставка на стоката е в рамките на 1-4 дни на територията на страната (в зависимост от официалните почивни дни).
Brand club .bg не носи отговорност при забавяне на доставката поради независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия или проблеми в работата на куриерските фирми).
При пратки до адрес, клиентът се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и заплати поръчаните продукти. Ако клиентът не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
Всички тези условия важат за пратки, доставени на територията на страната. Ако желаете доставка на пратка в чужбина, моля свържете се с нас на посочените телефони или чрез и-мейл на
orders@brandclub.bg

Куриерски фирми

Партньори за доставка на Brandclub.bg  СПИДИ и ЕКОНТ
Пратки до адрес или до офис на куриер се доставят и от двете фирми. Посочете при подаването на Вашата поръчка в съответното поле Вашият адрес или адрес на офис на СПИДИ/ЕКОНТ, до който искате да бъде доставена поръчката Ви.
Ако клиентът желае да използва друг начин на доставка, тя е във всички такива случаи за негова сметка.